Влада Србије и ове године организује наградну игру 'Узми рачун и победи' у циљу 'јачања пореске културе и подизања свести грађана и привреде о значају сузбијања сиве економије, стимулације безготовинских плаћања и мотивације за поштовање прописа и побољшање примене Закона о фискализацији'.

Наградни фонд два прошлогодишња круга чинило је 20 станова у Београду, укупне вредности од скоро 3,5 милиона евра. Тако ће бити и овог пута, само што ће, како Курир сазнаје, њихова квадратура бити већа него лане.

Одржано је десет јавних извлачења, а приликом сваког су додељена по два стана. Станови су тада додељивани у новобеоградском Блоку 63 и у Земунским капијама.

Стамбено-пословни комплекс Земунске капије на простору бивше касарне "Алекса Дундић" у Земуну градила је Грађевинска дирекција Србије.

Локација је омеђена улицама Цара Душана, Задужбинском, Шумадијском и Филипа Вишњића.

На Новом Београду станови у оквиру 'Узми рачун и победи' су се додељивали у комплексу 'Петица' који се налази на углу Нехурове и Јурија Гагарина, где је инвеститор такође Грађевинска дирекција Србије.

Од јануара до октобра 2023. године грађани су отворили више од милион корисничких налога у оквиру апликације 'Узми рачун и победи', саопштила је раније Влада Србије.

БОНУС ВИДЕО: ПРИСТИГЛА ЕКИПА ВАТРОГАСАЦА СПАСИОЦА - Наставља се потрага за Данком Илић