Једна од оваквих необичних ситуација одиграла се 2012. године, када је младожења на свадбеном весељу затекао своју младу и венчаног кума у веома присном односу.

- Поштовани гости, молим вас, узмите натраг ваше поклоне, и идите својим кућама. Јер, млада је побегла са свадбе, и то за кума, који нас је управо венчао!

Фото: Профимедиа

 

Тако се младожења обратио својим сватовима у једном од чачанских угоститељских објеката, где су свадбе у јесењем периоду готово свакодневна појава. У чуду, без речи, гости су се покупили и оставили овог Чачанина да тугује за својом животном изабраницом.

- Свадба је текла по плану. Завршило се венчање. Млада је отишла у своју собу да се пресвуче. Пошто је није било дуго, младожења је отишао да је потражи. Када је отворио врата собе, имао је шта и да види. Његов изабрани кум лежао је са његовом женом на кревету. Били су, у најмању руку речено, веома присни - испричао је И. П., један од сватова са пропале свадбе.

- Младожења је, потом, њих двоје избацио из ресторана, а онда се обратио сватовима и замолио их да оду кућама... Тако се весеље завршило... Несрећни домаћини морали су, ипак, да плате све трошкове у ресторану, иако вечера није била ни послужена...

(Новости)

БОНУС ВИДЕО: