Све је погодила вест која се појавила у јавности о томе да је непознати мушкарац покушао да напаствује Сандру Решић после једног њеног наступа.

- Сандра је професионално одрадила наступ, а на крају је добила бројне поклоне и поруке од својих фанова, чему се баш обрадовала. Сандра је на крају и позирала са фановима, али дошло је до покушаја напаствовања у једном моменту. Њу је буквално мушкарац спопао након што је испоштовала сликање. Почео је да је додирује по задњици и привлачи ка себи, да јој изјављује љубав, што је Сандру потпуно шокирало, али и разбеснело. Она је у једном моменту почела да га одгурује од себе, па је реаговало и обезбеђење клуба. Настао је општи хаос у том моменту, али је Сандра ипак решила да случај не пријави полицији, рекао је извор за један портал, а сада се огласила и сама певачица.

Фото: З. Јовановић Мачак

 

 

- Шта да кажем... Истина је да је дошло до покушаја напаствовања на мом наступу пре неколико недеља. Мислила сам да неће доћи до медија... Ја са својим фановима имам јако искрен и леп однос, па ме је ово баш потресло. Нисам очекивала да може доћи до таквог инцидента. Нисам знала у моменту шта ме је снашло. И мене је моја реакција изненадила. Добила сам неку невероватну снагу, одгурнула га, дечко је пао на под... Обезбеђење га је одвело. Нисам ништа пријављивала полицији и надам се да до сличних ситуација више неће долазити, била је искрена Сандра.

(Пинк)

БОНУС ВИДЕО: