Кнез из брака са Нином има две ћерке, Ксенију и Андреу, а њих двоје су се развели после 17 година брака.

- Моја тадашња супруга и ја смо дуго пре растанка имали несугласице. Један од проблема је био тај што није имала занимање, већ је само била усмерена на нашу децу. Хтео сам да је запослим, не због новца, већ да би се бавила нечим у животу, али она није хтела. Чак сам јој и отворио бутик, али њена животна филозофија је била да не треба да ради. Није хтела ни да кува код куће, па сам ја и то обављао - истакао је Кнез, па додао:

Фото: АТА имагес

 

 

- Захваљујући авантуристичком духу, прихватио сам понуду да се такмичим у трећој сезони "Сурвајвера" са познатим личностима. Природа и тишина која влада острвом су ме ресетовале и помогле да размислим о свом животу. Мозак ми се вратио на фабричко подешавање. Тада сам одлучио да ћу се дефинитивно развести. Можда звучи невероватно, али 32 дана борбе за животом у џунгли помогла су ми да схватим да је растанак једино решење за мене - рекао је он.

Ипак, иако је био решен да је дошло до краја, било му је тешко највише због ћерки.

- Иако сам желео да се растанемо, то сам тешко поднео. За мене је све то било невероватно стресно. Поготово ми је било страшно због наших ћерки, које нису биле мале, али су се осећале лоше што им се родитељи разводе. Због њих две сам Нини и прелазио преко многих ствари, како ништа не би осетиле. На крају је све испало како треба да буде - истакао је он својевремено.

Фото: АТА имагес

 

 

Након развода упловио у нову романсу

Од Нине се развео 2012. године, а потом уплови у однос са Татјаном Тот.

- Нисмо се венчали зато што нам тај папир ништа не значи. Одлично функционишемо и овако. Кад сам радио песму "Тина бамбина", срео сам Татјану на мом наступу у Паризу, где је дуго живела и радила. Када ми је рекла да јој је надимак Тина, одмах сам знао да је то песма за њу. Нас двоје смо се упознали пре 25 година, а пре 11 смо се спојили и од тада живимо заједно - истакао је Кнез.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: