Милена је тада истакла да је са бившим супругом имала однос пун љубави, те да су и након развода остали пријатељи.

- Супруга сам упознала деведестих година, била је то љубав на први поглед. Он је један од жестоких момака уско повезиван са Вождовачким кланом, с тим што ја на ту тему имам да кажем само да то неко презиме из младости пратиће га и дан данас као што прати и мене, након краха 27-годишњег брака.

 

 

- Имали смо један сјајан брак и диван однос са пуно љубави, оформили своју породицу и дошло је до краха брака, разишли смо се као пријатељи, изродили двоје дивне деце и у принципу до краха брака је дошло због ја мислим, тога што сам ја некако се презаситила тог живота, а ти људи се не одричу лако свог начина живота, да не кажем да сам га превазишла.

Иако су имали леп однос, Милена је истакла да је брак на крају доживела као велико разочарање.

- Иако сам живела са жестоким момком и са многима се дружила, ја никада нисам доживела насиље. Никада, мој супруг је био противник и велики заштитник жена, противник насиља, ако је неко трпео насиље, онда је то био он у мом случају, због моје галаме када полудим - рекла је она, па додала:

Фото: Јутјуб принтскрин/milenaacademy

 

 

- Ево овако, мој брак је био моје лично велико разочарање, када је прекинут јер сам градила нешто 27 година, онда знате када Вам неко сруши снешка, онда се питате где сам био шта сам радио и слично. Прошла сам једну кризу психолошку, након распада породице, остала сам да живим сама са децом. Међутим прошло је време, одболовала сам, за развод брака кажу да је једна мала смрт, коју ја могу да потпишем својом крвљу. Шта могу да кажем апропо тога, да ли верујем у љубав, да ја верујем у љубав, верујем да свако ко не живи у квалитетном браку има право да потражи неку особу која ће да је воли и подржава. Није лако наћи партнера, али је тешко наћи партнера поред којег ћете бити срећни. Ја искрено верујем у љубав. Пример сам живи тога, да је могуће - испричала је Качавенда једном приликом.

БОНУС ВИДЕО: