Као што је наведено у видео снимку, креатори ће моћи да изаберу „Само за чланове“ у току отпремања за своје Схортс, додајући ниво ексклузивности њиховим отпремањима.

Схортс Онлy Мемберс ће бити приказан са иконом звездице на сличици, што указује да их могу погледати само претплатници који плаћају. Члановима канала ће се приказивати ови клипови само за чланове иу њиховим кратким филмовима и у феедовима за претплату, док ће им такође бити доступни на картици Чланство.

Како је објаснио YоуТубе:

„Само за чланове Схортс" вам омогућава да искористите своје већ планиране садржаје и може бити посебно корисно за ваше чланове ако ваш Схорт садржи посебну најаву производа или ограничену понуду. Покушајте да користите Схортс само за чланове за питања и одговоре иза сцене или клипове предстојећег садржаја.“

То је још један једноставан начин да обезбедите погодности за своје чланове који плаћају и подстакнете више заједнице у апликацији. И то је прилично једноставна опција за изградњу вредности претплатника, што би га могло учинити популарним за оне који желе да уновче свој YоуТубе садржај.

А с обзиром да Схортс сада доноси 70 милијарди прегледа дневно у апликацији, то је очигледно популарна опција. Можда би вредело то искористити својим садржајем.

YоуТубе каже да се Схортс-ови само за чланове од данас уводе свим члановима ИПП-а.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: