Њему су лисице на руке ставили Службеници Сектора за борбу против криминала Црне Горе, који су га лоцирали и ухапсили у сарадњи са службеницима Одељења безбедности Будва.

"И.К. се потраживао по потерници НЦБ Интерпола Подгорица због сумње да је извршио кривична дела стварање криминалне организације и кривично дело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога и више кривичних дела из области прања новца, као и кривично дело недозвољено држање оружја и експозивних материја и кривично дело изазивање опште опасности", саопштено је из Управе полиције.

Додаје се да је Крстовић високорангирани припадник једне криминалне групе која је спроводила криминалне активности на територији Црне Горе.

"У активности лишења слободе И.К. учествовали су службеници Сектора за борбу против кримнала, Специјалног полицијског ођељења и Одељења безбедности Будва. Службеници Сектора за борбу против криминала настављају интензивне и одлучне активности са примарним фокусом на неутралисање деловања организованих криминалних група и са њима повезаних лица", закључује се у саопштењу.

(Вијести)

БОНУС ВИДЕО: