Подсећања ради, ово није први пут да Брена својим фановима наглашава како извесне производе не рекламира, упркос томе што је уз њих пласирана њена фотографија.

Она се сада огласила и оградила од целе приче, али и открила да ће поднети санкције, јер се ово не дешава први пут. 

Фото: АТА имагес

 

 

- Желим да вас обавестим да се у јавности рекламира препарат, односно капсуле, који користе мој лик, користећи интервју који им никада нисам дала. Упозоравам вас да се њиме нисам лечила и због тога ћу поднети све правне санкције - поручила је Брена.

Иначе, поред Бренине фотографије, на реклами која је преплавила друштвене мреже, налази и певачицин измишљени интервју.

- Свако ко прочита овај чланак решиће се дијабетеса у кратком року! Шећерна болест више није проблем! Лепа Брена напокон излечила шећер, па је одлучила да подели природну методу, јавно и бесплатно. Прочитај - писало је на почетку огласа, а онда се наставља:

Фото: Инстаграм принтскрин/lepabrenaa

 

 

- Желим да вам испричам како сам се сама изборила са овом болешћу. Одлучила сам да све кажем искрено, јер је тема веома деликатна. Пре отприлике годину дана, почели су се појављивати први знаци болести. Пре неколико месеци била сам код доктора. Потврдио је да имам дијабетес тип два. Рекао ми је да хитно треба да га лечим - пише, између осталог, у лажном интервјуу, а затим наводна Брена објашњава како се изборила с дијабетесом и то уз помоћ једне докторке и одређеног лека, те позива све да што пре купе овај лек, како би и њима "помогао" као и њој.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: