Жена, која се на ТикТоку представља као @hollinator1424, у видеу је описала оно што је уследило, а није било дeо плана. Помало блажени осмех нестао јој је сa лица, а надвила се нека стрепња.

- У неколико секунди ствари су се погоршале. Почела сам да се осећам лоше и покушавала сам да дам знак свом веренику. Трудио се да схвати шта му сигнализирам, али помислио је да се шалим - присетила се.

@hollinator1424

I kept trying to tell my husband I didn’t feel good and he thought I was joking😂 my baby nephew then pooped on my dress right after while I was pukin ♬ Oh No - Kreepa

Свештеник је држао говор кад је пребледела и малаксала је пала у младожењине руке. Мало се љуљала, одмакла се од њега и кренула да повраћа. Али, трагедији ту није био крај.

- Нећак ми се покакао на хаљину - додала је па испричала зашто јој је позлило.

- Била сам јако дехидрирала и нисам ништа јела тог дана. Венчали смо се на Флориди, а дан је био заиста врућ и влажан - рекла је.

У дужој варијанти њеног видеа, види се и 'кривац' за какицу на хаљини:

@hollinator1424

Reply to @samanthaguice this about all that I could fit in😂 peep my poopy nephew at the end 😂🤪 ♬ original sound - hollinator1424

Напоменула је да и иначе пати од ниског притиска и недостатка гвожђа у крви. Зна, каже, понекад да се онесвести па то све у њој ствара осећај несигурности.

И таман кад су се људи удубили у њену причу, признала је да се то што гледају у видеу није догодило на службеном венчању, већ импровизованом 'хришћанском'. Раније тог дана обавили су службено венчање у општини. Касније је уследила забава у оближњој винарији.

Док су чекали да храна стигне, младенци су прошетали двориштем и одлучили како је то право место за 'малу хришћанску церемонију'.

- Тада се догодило све то с почетка приче - рекла је, а преноси британски "Сан".

@hollinator1424

Reply to @denise_84 part two- sorry I’m shaking I was nervous but I hope this explains everything 😅😂 sorry I’m repetitive ♬ original sound - hollinator1424

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".