Мима је био жиру у музичко такмичењу "Никад није касно", па се осврнуо на ту улогу: 

- Нисам такав слухиста да бих препознао код певача песме, али могу да препознам наступ, колико неко има шарма и дара на сцени, а друго имам задовољство пошто је Жика мој приватно јако добар друг и не могу дас одбијем овај позив- признао је Мима са осмехом, а на питање како изгледају дружења са Јакшићем, глумац је насмејао припаднике седме силе:

- Не идемо ни на пецања, ни у биоскоп, мада то бих више причао на некој телевизији за одрасле (смех)!

Многи глумци су надарени и за музику, али код Миме то није био случај: 

- Био са ослобођен певања код професорке која је предавала технику гласа. Покушао сам да певам, али ми је рекла ‘Милутине, не морате да певате’. Нисам био једини, и Жарко Лаушевић је био ослобођен. Свакако мислим да могу да се уклопим, па имам право да ми се допада нека песма или извођач- рекао је Мима.

Недавно је јавност шокирала вест о смрти глумца Жарка Лаушевића, а Мима је открио непознате детаље о дружењу са глумцем: 

- Жарко нас је напустио нажалост, он је био мој јако близак друг. Ми смо студирали у исто време, па смо у неком периоду живели заједно, много смо се дружили и проводили доста времена заједно. Играли смо заједно лепе представе, онда смо се некако раздвојили. Он је птишао у Југословенско драмско позориште, а ја у Атеље 212, али никада се нисмо престали волети - испричао је Караџић.

Мима је потом открио како изгледа сарадња са братом који је редитељ:

- То буде са доста свађе и чуда (смех)! Али, то мора тако. Радили смо доста пута заједно, тако да смо превазишли неке ствари. Кад смо у сукобу, задрти смо и један и други, али увек уроди плодом, урадили смо баш добре представе - поручио је глумац. 

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: