Наиме, после операције жучи једна од најбољих певачица на нашим просторима била је принуђена да промени живот из корена, а нове навике довеле су изглед Иване Петерс до савршенства. 

Када се пре годину дана прочуло да је видно ослабила многи су били пријатно изненађени, али Ивана се на томе није зауставила, па је након првобитних 10 изгубила још 5 килограма. 

Фото: АТА имагес

 

 

- Одједном сам добила напад жучи, мислила сам да је слепо црево. Морала сам на операцију и због свега тога сам доста смршала.

После интервенције сам од лекара добила списак шта смем да једем, тако да сам се прилагодила другачијој исхрани. Ништа нисам могла да једем.

Онда сам почела да узимам више мањих оброка дневно и то ми је убрзало метаболизам. Била сам на детоксу, спремала сам све оброке на води и јела углавном чорбасто.

Сутлијаш сам спремала са водом уместо са млеком, а јела сам и доста воћних компота. Буквално сам живела на чорбицама са поврћем и месом, само то ми је пријало - објаснила је својевремено.

Да је изглед Иване Петерс сада доведен до савршенства показује и најновија фотографија коју је поделила са својим пратиоцима на Инстаграму.

Она је, наиме, позирала у сребрној хаљини са штрасом и ресама. Модерна креација била је кратка, а уз њу је понела дуге црне чарапе и беле патике.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana (@ivanapeters)

 

Иако је одабала шири модел, савршен изглед Иване Петерс многи су приметили, а судећи по коментарима, певачица је на правом путу да поврати девојачку линију.

Ово није нимало занемарљиво, посебно ако узмемо у обзир чињеницу да певачица у августу прославља јубиларни 50. рођендан.

”Ова жена је као вино - из године у годину све је лепша”, ”Најлепша и најбоља”, ”Баш си смршала”, ”Овако жена у педесетим треба да изгледа, прелепо”, само су неки од коментара.

БОНУС ВИДЕО: