Наиме, водитељ Зоран Шпрајц, се огласио на Инстаграму и показао повреду главе коју је задобио и објаснио како како му се догодила незгода, на шаљив начин.

- Кад идеш ујутро да вежбаш, а то није за тебе па удариш главом о кревет - написао је уз селфие на којем има завој на глави.

ФОТО: Принтскрин Инстаграм Слика на профилу корисника зоранспрајц зоранспрајц

 

Иначе, подсетимо, Зоран Шпрајц је недавно коментарисао успех Александре Пријовић.

Александра је постигла оно што никоме до сада није пошло за руком, а водитељ Зоран Шпрајц у емисји "Стање нације" дотакао се њеног лика и дела, па је упоредио са највећим звездама у Хрватској.

"Дино Мерлин је досад држао рекорд с четири концерта заредом у Арени, а ево ова српска Прија је надмашила и тог босанског чаробњака. Не само то, у Загребу је надмашила и саму себе из Београда. Јер у Београду је распродала три Арене. А у Загребу ево пет. Што опет доказује да су Хрвати већи Срби од Срба. Таман и да се Оливер Драгојевић сад к'о Исус дигне из гроба и најави концерт у Арени, не би успео распродати пет Арена за редом. Ма да се и сам Исус дигне, питање је би ли и он. До краја ове емисије биће и шеста, без бриге", рекао је Шпрајц у "Стању нације".