Певач и текстописац Дејан Живић јавности је познат по дуетској песми коју је снимио с певачем Ћемом 2012, а због живота на релацији Немачка-Србија био је у прилици да упозна и сарађује с многим познатим именима, а неке од њих су легенде наше музичке сцене попут Џеја Рамадановског и Синана Сакића, о којима је открио мало познате детаље.

Фото: АТА имагес

 

Једна ситуација коју је поделио с јавношћу открива колико су Џеј Рамадановски и Синан Сакић били боеми, заљубљени у кафану и виски.

Фото: АТА имагес

 

- Снимао сам први ЦД и у неком тренутку у студио улазе Синан и Џеј. Искрено, обузела ме је ужасна трема. Замислите да треба да певате, а слушају вас таква два певача. Они су озбиљне легенде и, поред тога, били су велики људи. Видели су да имам трему, па су ме њих двојица бодрила, ма ушла су у глуву собу, покушавала да ме опусте, једноставно давала ми ветар у леђа. Замолио сам их да оду до оближње кафане, попију пиће на мој рачун док ја снимим песме, па ћемо се мој сарадник и ја њима придружити.

- Били су радо виђени гости у кафани, конобари су их најбоље познавали. Кад смо стигли у кафану, конобар је пришао и рекао да су попили два вискија у износу од 500 евра. Реч је реч, пошао сам да платим. У том тренутку конобар ме је само потапшао по рамену и рекао да су Синан и Џеј хтели да се нашале са мном и да су платили цех и поздравили ме - испричао је певач.