Јелисавета и Милош ушли су у брак 2015. године. Добили су двоје деце, а глумица је и даље препознатљива по свом девојачком презимену док је на венчању узела Милошево. 

- Изненадила сам га. Никада нисам хтела да променим своје презиме приликом удаје. И онда сам почела да размишљам о деци када смо кренули да причамо о ступању у брак - рекла је том приликом Јелисавета у емисији "ТВ лица као сав нормалан свет".

- Он је размишљао о браку, ми смо се видели укупно 19 пута пре него што смо ступили у брак. Тачно 19. пут је било на венчању - рекла је лепа глумица.

Родбину свог мужа је упознала на свадби: 

- Када су ишле оне заједничке фотографије, било је да ми Милош каже: "ово је моја тетка, мој брат", а ја: "драго ми је ја сам Јелисавета" - испричала је кроз осмех глумица и додала:

- Нико нам се није мешао. То је љубав на први поглед. Ту су и Петра и Богдан па имамо још доста да оправдамо тај први поглед - рекла је глумица.

Јелисавета је прошла кроз врло тежак пут до мајчинства: 

- Петру сам добила из петог пута. Жене морају да буде јаке. Мени је тај период трајао годину и по дана. Имала сам два неуспешна покушаја, на крају побачај и пролазила сам кроз разне фазе - била је искрена глумица у емисији "ТВ лица као сав нормалан свет."

- Вантелесну сам радила успутно. Снимања и рад су били једини начин да то преживим. Имала сам страх од неуспеха. Ипак, никад нисам клонула духом. На последњој вантелесној сам се мало и смирила, а имала сам саобраћајну несрећу. Носила сам двојке, али је остала Петра - рекла је Јелисавета.

БОНУС ВИДЕО: