Једна млада отказала је венчање након што се њен вереник нашалио, али жене кажу да је избегла 'метак'. Анонимна корисница друштвене мреже Редит поделила је драму са венчања у својој објави. Као неко ко је радио на догађајима, била је узбуђена током планирања сваког детаља, а с обзиром на то да јој супруг има АДХД, одлучио је све послове да препусти њој, пише британски Сан.

- Његов одговор увек је био 'шта год желиш'. Дакле, имала сам потпуну креативну слободу, али сам била мало тужна што он није допринео ничему, чак ни шеми боја - написала је. У расправи са породицом о венчању, млада је изнела идеје како смањити трошкове.

- Мој пријатељ се нашалио да је добро што је вереник нашао мене јер сам професионалка. Мој вереник се на то нашалио да сам га ја 'заробила' и да само покушава да ужива ​​у својим последњим данима слободе пре него што се ожени па неће имати мира од мене - објаснила је млада код које његова шала никако није добро прошла.

Фото: Профимедиа

 

- Осећала сам се врло узрујано што није ценио мој напоран рад у планирању венчања и зато што се шалио да сам га заробила и да сам га натерала да се венча. Одлучила сам да за сада треба да откажемо венчање. Он није био заинтересован за женидбу и не желим да се удам за некога ко нема ентузијазам око венчања - наставила је и објаснила да будући да су били у раној фази планирања венчања, позивнице још нису биле послате.

- Желим то све да завршим пре него што постане још скупља грешка - додала је. Упркос њеној реакцији, вереник је сматрао да је његову "шалу" схватила преозбиљно.

- Био је веома узрујан што сам отказала венчање и рекао је да се само шали. Рекао је да је нормално шалити се с тим стварима.

Фото: Shutterstock

 

Разведене жене на Редиту сматрају да је донела исправну одлуку и упозоравају је да учи на њиховим грешкама. "Паметнија си од мене. Мој бивши рекао је ову "шалу" и ја сам се томе насмејала. Ја сам дефинитивно била заробљена у том браку. Само бежи од њега", коментарисала је једна корисница. "Мушкарци који су у браку у просеку живе дуже од неожењених мушкараца, тако да они очито имају користи", додао је неко други. 

"Време је да престанемо с овим манипулативним глупостима, покушавајући да уверимо жене да мисле да не желе брак. Учинила си праву ствар", гласио је још један коментар. "Молим те, немој се удати за њега. Ја сам направила исту грешку и удала се за свог бившег након што се понео на исти начин и онда сам раскинула. Наговорио ме на то и то је била највећа грешка у мом животу", писало је у још једном коментару.

БОНУС ВИДЕО: