Тетоваже су облик самоизражавања, али многи људи на крају пожале што су се тетовирали ако не испадне онако како су се надали или ако добију нешто што им се не свиђа - попут имена партнера с којим сте се разишли. Али, један мушкарац има другачији разлог да жали због своје тетоваже, јер је на крају разоткрила његову аферу, пише Мирор.

Мушкарчева супруга објаснила је да је била у браку са својим партнером 19 година и да он никада није изразио интересовање за тетовирање све до пре отприлике годину дана када је тврдио да га је његов шурак инспирисао да се одважи на тетовирање. Није размишљала о томе кад се вратио кући с тетоважом љиљана на прсима - све док није открила истину.

У објави на Редиту, жена је рекла да је постала сумњичава када ју је супруг спречио да иде с њим на пословна догађања и забаве. Испрва јој је рекао да је то због пандемије Ковида-19, но кад су се ствари вратиле у нормалу, није могао да смисли други изговор, па јој је допустио да дође.

Фото: Профимедиа

 

Тамо је упознала једну од супругових колегиница - по имену Лили. Написала је: ‘Мој се супруг заклео да је то била случајност. Покушала сам да игноришем своја осећања о томе што је одједном желео тетоважу. На крају је признао да су имали аферу задње две године’. 

Али, издаја ту није стала. Њен супруг додао је мало бршљана својој тетоважи нешто више од годину дана након што је направио прву тетоважу, а она је касније сазнала да је Лили родила кћеркицу имена Ајви (бршљан). Жена није открила да ли је Ајви ћерка њеног супруга, али је рекла да му не може опростити аферу и да жели развод.

Додала је: ‘Молио ме да се не разведемо, али ја то не могу да опростим. Део мене је још у шоку. Он жели да иде на саветовање, али ја не могу. У браку смо 19 година и допустила сам да ме увери да су моја осећања о његовој тетоважи била погрешна. Никада нисам мислила да ћу имати 43 године и да ћу се развести, али ево’.

Људи су у коментарима пружили подршку жени, а многи од њих су јој рекли да је учинила праву ствар што се заузела за себе и одлучила се на развод. Једна је особа написала: ‘Дакле, имао је аферу ДВЕ ГОДИНЕ и сад жели да ради на браку? Добро за тебе што си се заузела за себе, жао ми је што пролазиш кроз ово’. Друга је додала: ‘У потпуном сам шоку, твој је бивши муж права мустра’, а трећа је написала: ‘Жао ми је што те издао. Људи попут њега су апсолутно смеће’.

БОНУС ВИДЕО: