Наиме, Рид је у престоницу Хрватске отпутовао југићем златне боје са београдским таблицама, а током ноћи изгребан му је аутомобил и таблице су нестале.

Американац је признао да је био упозораван да се нешто слично може десити, али није веровао. 

- Мислио сам да је Хрватска боља од тога - рекао је разочарани Рид.

Он је на свом Тикток профилу поделио видео на којем је препричао непријатан инцидент који му се догодио, али и послао поруку починиоцу.

- За особу која ми је украла таблице и изгребала аутомобил кључем синоћ. Упоозорили су ме на људе попут тебе. Рекли су ми "ако возиш ауто са београдским таблицама у Загребу, оштетиће га. Изгребаће ти боју, разбити прозоре", али ја им нисам веровао.Мислио сам да је Хрватска боља од тога.

 

 

- Увек покушавам промовисати заједништво између земаља на Балкану. Србија и Хрватска, обе земље су биле добре према мени и онда си дошао ти. Мислиш да си родољуб тиме што радиш штету свом суседу? Не. Ти не представљаш Хрватску. Сада, уместо да си направио штету Србији или Србину, то си учинио Американцу који има само поштовање према твојој земљи. Треба те бити срамота - рекао је Џастис док је иза себе снимао аутомобил без таблица.

Иначе, Џастис је рођен у Северној Дакоти, а српској публици је постао познат када је на свом Тикток профилу отпевао песму Вере Матовић "Мики, Милане". Инфлуенсерску каријеру почео је тако што је снимао аутомобиле, а када је снимио легендарни југо, привукао је публику са ових простора. 

Након што је пробио лед са песмом Мики Милане, Рид је одлучио да све више снимака у којима пева песме са Балкана, објављује на мрежама, а замислите, купио је и југа којим је провео путујући по Балкану.  


- Себе сматрам усвојеним Србином. Знам за Новака Ђоковића као и сви Срби - смеје се у наставку разговора за Спортал. 

Посебан утисак Ноле је на њега оставио у једном победничком говору, када је позвао све људе да се „усуде да сањају."

- Интересантно је то што је Новак цео овај успех постигао практично ни из чега. Људи као што је Новак инспиришу друге да свако може да стигне до врха у послу којим се бави. И ја могу да се идентификујем са Нолетом, иако нисам још успео - рекао је Рид. 

И баш попут Нолета и Рид се усудио да сања велике снове. Они су га одвели у Њујорк, где је отпевао песму посвећену свом идолу.

- На крају сам продао кућу и дао отказ како бих пратио свој сан. Застрашујуће је, али остварује се. Долазак у Њујорк како бих отпевао песму за Новака је још један сан – видећемо хоће ли се остварити. Морао сам да променим приступ, тако да сам ступио у контакт са Џули, једном од највећих Новакових навијачица. Она ми је помогла да напишем песму на коју сам истински поносан. Желели смо да то буде песма о Новаковом етосу и о ономе што га чини посебним. Мислим да смо успели.