На велику несрећу, његова ћерка се родила са оштећењем мозга, а Ненад је испричао кроз шта је пролазио у тимј тренуцима. 

Теса се јуначки борила за живот у првим данима након рођења. Цела породица је била под великм стресом: 

- Теса се родила, остала је заглављена у порођајном каналу и добила је оштећење мозга, није дисала и буквално ја сам био први који је био на удару када је дошла на интензивну негу. Другар који је порађао супругу је рекао: "Еј, имали смо неких проблема", ја сам видео да је он нешто успаничен, али је рекао: "Биће све у реду". Ја ноншалантно звоним, а она каже: "Немојте много да очекујете, то дете је рођено заглављено у порођајном каналу, рођена је да не кажем мртва, али имала је оштећење мозга и немојте пуно да очекујете". Добила је на рођењу оцену 1. Ја сам био први који је видео - рекао је Ненад, па наставио:

 

 

- То је била једна здрава беба која има четири килограма. Све бебе су тамо у инкубатору, она је била изложена, могао сам да је додирујем, била је интубирана свуда. Успавали су је седативима, али је она имала отворене очи, гледао сам је, а онда је у једном тренутку почела овако -  присетио се Пагонис симулирајући како је његова мезимица дисала: 

- Ту сам се ја сломио. Дошао сам кући сам, Маја је била у болници и исплакао сам се. Али опет, преживео сам смрт оца, преживео сам неке тешке тренутке у рингу, дошла је опет спознаја - мораш се борити, не можеш да седиш у снегу и да плачеш, мораш се борити. Маја и ја смо ишли сваки дан у болницу од првог до последњег минута, певали смо јој на уво, ја сам јој масирао табане јер сам читао те акупунктурне тачке... Њој је била спуштена температура на 33 степена, тако нешто и седативима су је успавали да мозак одмара. Међутим, ми смо сваки дан тамо ишли и могли да је дирамо што је била предност. Ја сам јој у току сваке посете рекао па једно 50-100 пута: "Волим те", на уво, ти ћеш бити здрава, ти ћеш бити спортисткиња, стално сам јој шаптао на уво. После десет дана када су јој урадили скенер мозга није било више никаквог оштећења - рекао је у емисији "На терапији са Славицом Ђукић Дејановић".

На срећу и Божије допуштење, Теса је данас срећна девојчица. Тренира џудо, свира виолину и слика упркос лошим прогнозама лекара

 

 

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: