Певачица је својевремено испричала да њени родитељи, иако лекари, нису били сврставани у богате. Из тог разлога, како је истакла, она није хировита. Воли да потроши, али на оно што јој заиста треба.

 

 

"Мој отац и мајка нису имали неко наследство иза себе, а као лекари нису сврставани у богате и имућне. Сећам се, када су мање-више сви људи у Србији живели тешко, да нам је, рецимо и парадајз био луксуз. Гледала бих тако, као дете, у неким ситуацијама комшије како га једу. Киндер-јаје, гумене бомбоне и чоколаде које пуцкетају у устима… Све то ми је било недостижно у детињству. У временима превирања и ратова, моја мама је стављала у замрзивач млеко и јогурт, које нисмо смели да дирамо, већ смо чували за црна времена. А била сам права девојчица, обожавала сам сјајне хаљинице, које сам наслеђивала од своје старије сестре… Зато сада, када имам, никада се не расипам. Волим да купим, али само оно што ћу да носим, немам хирове", присетила се Емина прошлости, а онда и открила планове за будућност.

На изненађење многих, изгледа да ће ускоро окачити микрофон о клин.

Фото: АТА имагес

 

"Моја љубав је писање песама и прављење композиција. Не планирам иначе да са четрдесет година будем и даље на сцени. Радићу продукцију и музику", рекла је она.