Песма "Феномен" коју је још пре три године снимила и отпевала Катарина Остојић Каја завршила је код Цеце Ражнатовић. Ништа није чудно да певачи пробају песме, па касније одустану од њих, али ова песма није била пробана, већ је дебело плаћена.

Фото: Н. Скендерија

 

- Још пре три године Каја је купила песму од Дада Глишића. Она је изабрала песму Феномен, отпевала је, много јој се допала, платила је одмах. Када је требало да се ради нови, финални снимак Каја је имала неких приватних проблема и није могла да дође на термин па је рекла да ће издавање песме одложити за боље дане. Док је она решавала своје проблеме дошла је до шокантног сазнања. Наиме, њена другарица је била код фризера Стевана Радивојевића у салону, који је брже боље хтео да се похвали да Цеца има нову песму и Кајиној другарици је пустио "Феномен". Када је чула песму њој је буквално коса побелела, и другарица је остала у шоку. Није могла да верује одакле Кајина песма код Цеце. Одмах је позвала Кају и рекла јој је Цеца ти је украла песму. Каја је била шокирана и одмах је позвала Дада Глишића да види о чему се ради. Тада јој је он рекао да је пуштао песме Цеци и да се њој та песма јако допала и да јој је уступио песму, а да ће Каји вратити новац. Истина је да је он паре вратио, али у ратама и обећао јој је да ће јој због петљања урадити на поклон једну песму што се никада није догодило - прича извор за Сцандал.

Фото: АТА имагес

 

Каја је потврдила наводе извора:

- Да, истина је то што сте чули, али не бих улазила у детаље то је завршена прича - испричала је Каyа којој је недавно Дадо Глишић понудио песму на поклон за симболичних 5.000 евра.

Ово није први пут да је плаћена песма завршила код Цеце. Пре неколико година Рада Манојловић је открила да јој се догодило исто. Она тада није желела да пуно коментарише, већ је само потврдила сазнања која јој је новинар док је радио интервју предочио. Међутим, недуго затим на друштвеним мрежама повела се дискусија, а онда је Рада лепо објаснила.

Њен коментар са друштвене мреже X преносимо у целости:

- Песма "Лажов ноторни" је плаћена и снимљена са другачијим текстом, само је једног дана речено да она иде Цеци (не бих детаљно није за јавност). Албум Бред Пит је такође био снимљен, четири или пет песама, међутим није био плаћен јер је тад Гранд продукција плаћала не ми свакако. Није било помена о томе да ће се тако нешто десити, ја сам се припремала за тај албум и само сам обавештена да је продат певачици из Хрватске. Нисам знала да се нису договорили нити ме је ико обавестио. Тада сам направила скандал, пролила море суза ха ха ха, и Поповић је од тада променио пословну политику, рекао је: Знате шта, децо, ја очигледно више не могу да препознам, изволите сами бирајте и сами плаћајте. Тад сам заузврат добила Алкотест и Маракану. То јест платила хаха. И онда кад ме људи питају Радо што не снимас мени дође да плачем хаха - написала је тада Рада.

То је подигло велику буру у јавности, па је Цеца одговорила врло кратко: - Рада је већ лепо све објаснила. Аутор песме Горан Ратковић Рале није имао коментар док се Саша Матић оградио од свега рекавши да је он учествовао финансијски, а да ако је Рада преварена и покрадена да постоје институције у којима то треба да пријави и да нађе кривца јер он то сигурно није.

Курир