Синоћном догађају у Сава центру, поред породица жртава убијених у прошлогодишњим злочинима, присуствовала је и наставница историје, Татјана Стевановић, која је тог кобног 3. маја држала час када је дечак убица улетео наоружан у учионицу.

Од присутних на догађају под називом "Сећање на Ангелину", нико није остао имун на потресне говоре породице Аћимовић, а наставница историје све време је погнуте главе покушала да остане јака, што јој, као и свима који су се синоћ нашли у Сава центру, није полазило за руком.

Наиме, наставница Татјана појавила се синоћ у јавности после дужег времена, а све време је била окружена децом, грлила их је док су емоције савладале и свакога од њених ђака, сада већ ученика осмог разреда.

 

Да подсетимо, Татјана Стевановић нашла се прва на удару када је дечак улетео у учионицу, и од 57 метака, њу су погодила три хица.

Иначе, на догађају је било представљено 19 креације Ангелине Аћимовић, која је све одушевила талентом и ведрином, што је њена породица на крају успела уз заједничку помоћ да прикаже синоћ у Сава центру. Ангелина је велики таленат за креирање хаљина показала током похађања школе моде, а њена породица одлучила је да оживи њен рад у знаку сећања на трагично настрадалу девојчицу, као и да на овај начин настави њену мисију.

БОНУС ВИДЕО: