Међутим, са једним партнером се често појављивала у јавности, а шушкало се и да ће је одвести пред олтар. У питању је њена велика љубав, Марко Ђоковић, брат Новака Ђоковића.

 

Фото: АТА имагес

 

 

Наиме, пре нешто више од деценије, као бомба одјекнула је вест да је Марко Ђоковић упловио у љубавну везу са популарном глумицом, Драганом Мићаловић. Иако на самом почетку нису желели о емоцијама да говоре, медији су их пратили у стопу те су након неког времена признали да су заједно и да уживају у љубави.

Познато је да је бивша девојка Марка Ђоковића, Драгана и данас веома блиска са свим члановима породице Ђоковић, пошто су је од првог тренутка оберучке прихватили и надали се да ће Марко и она своју љубав крунисати браком, међутим до тога није дошло.

Њих двоје су често били раздвојени, па су се због тога и растали.

Фото: АТА имагес

 

 

Марко је у то време покушавао да се избори за своје место у свету тениса, па је често путовао, док је Драгана била везана за Београд, где је почела да добија прве глумачке ангажмане. Упркос томе што су гајили снажне емоције, даљина је учинила своје, па су у јулу 2011. одлучили да се растану.

Како се давно спекулисало, Марко је спаковао кофере и отишао далеко из родног Београда због пропале љубави. Бивша девојка Марка Ђоковића оставила је дубоке ране на његовом срцу, с обзиром да је Новаков брат са њом планирао да заснује породицу, али љубав ипак није опстала.

Фото: АТА имагес

 

 

- Тачно је да сам сама, али нисам разочарана. Не очајавам, штавише срећна сам и задовољна. Уживам у животу и дружењу са пријатељима - биле су речи којима је лепа глумица потврдила да је окончала вишемесечну романсу.

(Свет)

БОНУС ВИДЕО: