Певачица Анабела Атијас и њена породица су годинама уназад пунили медијске натписе због скандала и прљавог веша који је изношен у јавност, а тиче се њиховог приватног живота. Пре годину дана Анабела и сестра Гагија Ђоганија, Нађа Ђогани, суочиле су се на суду када је певачица тужила због увреда изнетих на њен рачун.

Фото: АТА имагес

 

Атијасова је објаснила како је много пута била на стубу срама због неистинитих изјава других, те каже да је једном чак и морала тужбу да поднесе, а потом исту и да повуче, јер је у питању био близак члан породице.

- Претходних година било је толико тога, али ево најискреније ћу признати и то долази из блиског окружења, а то је удар на моје мајчинство. Писали су о томе како малтретирам дете и то се нашло на суду, а пошто сам замољена да повучем тужбу, повукла сам јер сам неко ко прашта, али то ми је најгнусније било од свега - испричала је Атијасова и признала да јој је то био један од најтежих тренутака у животу.

- Волела бих када би се та особа, која је то изговорила, поправила и када би нешто научила из мог геста. Ако то буде тако, ја сам учинила добро дело, а ако не онда сам направила глупост. Нисам имала шансу да се браним, тада јер сам била затворена - испричала је Анабела у једној емисији.

(Еспресо)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".