Руска бодибилдерка Владислава Галаган направила је праву пометњу на друштвеним мрежама и у светској јавности. Наиме, недавно су украдени снимци спортисткиње, на којима је потпуно нага, осванули на интернету и покренули лавину коментара. Међутим, лепа бринета својим специфичним изгледом изазива најразличитије реакције, те је неретко у жижи интересовања.

Тренуто живи и ради у Прагу, а када бисте угледали слику на којој се види само њено нежно и врло лепо лице, не бисте могли ни да претпоставите какво мишићаво тело, заправо, има. Владислава је живот посветила тренинзима, редовно учествује на такмичењима за бодибилдерке, а до сада је била добитница многих награда.

Због своје грађе која може да парира мушкој, добила је надимак Хулк. У први план истиче исклесане трбушњаке, мишићаве ноге, затегнуту задњицу, као и огромна рамена и руке. А упркос опречним реакцијама које изазива њена фигура, Рускиња и даље пасионирано вежба.

И док једни осуђују такав изглед, истичући да тако убија своју женстевност, други су фасцинирани. Мада, чини се да се Владислава уопште не обазире на мишљења људи, већ следи своје циљеве и снове, а и те како се труди и да истакне свој сексепил, те је често можемо видети како позира у изазовим хаљинама.

"Прелепа девојка, бар док јој не видш тело","Лице анђела, тело ђавола", "Срамота је што је толико лепа жена изабрала да изгледа као мушкарац", "Најзгоднија је девојка на свету" - само су неке од најзанимљивијих реакција на друштвеним мрежама, где је прати скоро пола милиона људи.

(Стил Курир)

БОНУС ВИДЕО: