Едита је испричала како је пре око 10 година била у болници, теда ју је посетио иако је није ни поознавао, а том приликом јој је "упропастио" лице.

ФОТО: Принтскрин Јутјуб / Сиктер Тубе

 

- Знам га... Мислим, знам за њега, никад се нисмо дружили, у неком периоду живота имала сам руптуру цисте и лежала сам у болници кад сам била клинка, 19 година и он је дошао са мојом другарицом, тада су се дружили, да ме посети. Десет дана сам лежала и он је дошао да ми ишчупа обрве - почела је Едита, па наставила:

- Исто је био луд, причао „бајо", све исто. И погрешно ми је ишчупао обрве па сам плакала. „Види шта си ми урадио, види на шта личим", а он: „Бајо, баш су ти обрве гас!" - испричала је Луни Ђогани, па се и сама насмејала из душе.

Фото:АТА имагес

 

Они су се годинама касније срели на једном наступу, па је открила како је протекао њихов сусрет.

- После тога, летос, била сам на концерту, дошла сам у бекстејџ и што је најјаче, сетио ме се. Изашао је на бину и ја сам видела како он не пије! Не пије алкохол, ја сам мислила да су то дрога, алкохол, то „носи", тако. Међитим, он је био са женом, пио је воду и био потпуно нормалан и све је било океј док није изашао на сцену, а ја то обожавам јер и ја то имам, ту трансформацију. Одушевила сам се и рекла сам „свака част" - закључила је Арадиновићева.