Међутим, ово није први пут да глумци имају потребу да реагују, тако је прошле године, на представи "Воз" коју су играли Воја Брајовић и Сергеј Трифуновић, представу обележио инцидент.

Један од мушкараца није престајао да узима телефон, па је Сергеј прекинуо представу, пришао и одузео му телефон. Ово је за Јутарњи.хр,  потврдило неколико људи који су били на представи.

О овом огађају је писао и Вечерњи.хр, истичући да је публика правила галаму, а то је сметало глумцима.  Как која је прелила чашу, био је управо тај мушкарац. 

Фото: Петар Милошевић

 

- Сергеј Трифуновић се више пута у изведби реферисао на кашаљ из публике, јер га једноставно није било могуће игнорисати. У једном тренутку је особи у првом реду поручио да ‘слободно отвори бомбону јер им нимало не смета’, а затим и публици казао нека само они причају, јер нема смисла да се с њима надгласава. Док је кружио по партеру, момку који га је врло очигледно фотографисао и снимао, одузео је мобилни, бацио га на под и зарадио аплауз - пренео је тада Вечерњи лист речи гледалаца.

"Кад се трудиш да игром демантујеш писца који је рекао 'да је Господ хтео овакву судбину би доделио народу неком читљивијем, писменијем, народу неком мање заборавном него што смо ми Срби. Пазите колики је наш заборав, кад ми дођемо у позориште и телефонирамо пола сата. Без престанка телефонирамо. И ви ми госпођо опростите што сам вас опоменуо, али немам живце као коњ, нисам могао да издржим. Пола сата сте били на телефону и ја сам вас видео. И видим вас, и сада вас видим, праштајте људи, молим вас опростите ми. ", рекао је Ненад Јездић током обраћања публици.

Фото: АТА имагес

 

 

БОНУС ВИДЕО: