Један снимак добро је познат српској јавности, а данас је приказано чак четири сата материјала са сигурносних камера хотела, суду достављених од стране полицијске управе Ниш.

- Приказани су сви детаљи који би могли да буду веродостојни докази у овом случају, од момента кад је Бјелогрлић стигао у хотел у пратњи пријатеља Небојше Ћетковића, глумице Катарине Радивојевић и још једне женке особе, преко њиховог боравка у башти хотела, затим у лобију, па све до доласка полиције и Хитне помоћи на крају вечери - каже извор и објашњава да је то видео материјал са четири камере у периоду од 23 сата до четири ујутру, у ноћи између 23. и 24. августа 2021. године.

Снимак који је јавност већ видела настао је те вечети око три сата и 25 минута, а у судници је приказан више пута, успорен, како би се утврдило да ли је Бјелогрлић Антонијевића ударио отвореном шаком или песницом.

Фото: АТА имагес

 

- На снимку се види како Бјелогрлић после разговора са Ћетковићем устаје из свог сепареа који је био у горњем делу лобија, спушта се до сепареа у којем је седео Антонијевић са глумицом Јованом Стевић и писцем Владимиром Кецмановићем. Он прилази право до Антонијевића, хвата га левом руком за раме и десном га удара у пределу лица - каже извор и додаје:

Недуго затим, глумица Катарина Радовојевић одвлачи Бјелогрлића, после чега он са пријатељем креће да излази из хотела, али настављају да се препуцавају.

Фото: АТА имагес

 

Судија је рекла да се на том снимку примећује како Бјелогрлић гестикулира нешто Антонијевићу, као да му добацује.

- Он је мени све време добацивао, не мислите ваљда да само ја њега вређам, а он ћути - прокоментарисао је окривљени Драган Бјелогрлић који је све време објашњавао ситуације и одговарао на питања судије у вези са снимцима.

Фото: Милена Анђела

 

На претходном рочишту је, подсетимо, оштећени редитељ Предраг Антонијевић испричао да га је глумац ударио, потом га псовао и претио му да ће "да га убије". Навео је тада и да су они били у коректним односима све док није пријавио Бјелогрлића да му је путем мејла понудио мито.

- Оптужени и ја нисмо били у комуникацији неколико година пре инцидента у Нишу. Нисмо имали ни вербалне ни физичке сукобе све док није прорадила песница - испричао је Антонијевић пред судом, наводећи да Бјелогрлића није провоцирао, како је он изјавио у својој одбрани.

Наредно рочиште заказано је за 15. април и тада ће бити настављено са приказивањем снимака и биће испитан сведок Небојша Ћетковић који је све време био са Бјелогрлићем у друштву.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: