- Токсиколошки налази показали су да је у телима малишана поред још неких супстанци било и етанола који би могао вероватно да буде узрок смрти деце, а не неки пестициди као што се на почетку сумњало, а којих нема ни у траговима у резултатима обдукције. Ипак, и те друге супстанце су могле да проузрокују смрт тако да се још вештачи колики је проценат нађен у телима и колико је могао штете да нанесе деци с обзиром на концентрацију и узраст и тежину малишана - рекао је извор упознат са истрагом за Блиц.

Додаје да је истрагом утврђено и да у овом злочину није учествовало "треће лице" али да се са сигурношћу не може утврдити да ли су осумњичени заједно отровали децу или је то учинио Лав или Мартина.

Па да подсетимо, Лав П. С. и Мартина П. С. који су извршили самоубиство скоком са 17. спрата солитера у насељу Лиман 2 у Новом Саду, претходно су убили своју децу, што сада и званично потврђују токсиколошки налази.

ФОТО: С.Б.

 

Доласком на место злочина, полиција је затекла језиви призор. Наиме, тела једногодишње бебе и трогодишњег дечака полиција је нашла у дневној соби, прекривене чаршавом. Први токсиколошки резултати обдукције показали су да су у телу малишана пронађене одређене супстанце које су могле довести до њихове преране смрти, нажалост, сада је јасно да су управо Мартина и Лав кривци за овај злочин.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: