Покојни глумац Милан Гутовић, иако за медије никада није јавно говорио о својој приватности, познато је да се два пута женио, а оба брака завршила су се разводом. Прва супруга Милана Гутовића поптуна је непознаница, те иако је са њом глумац био у браку пре готово тридесет година, није желео да је открије јавности. Милан и његова прва жена, чије је име непознато, имају ћерку Милицу, која је глумица и балерина.

Фото: Милутин Лабудовић

 

 

Ипак, његов живот није обележила само једна жена. Милан је након развода упловио у други брак, са Биљаном Кнежевић, која му је родила синове Јакова и Спасоја. Без обзира на то што је између њих цветала љубав, партнерству је дошао крај након десет година срећне брачне заједнице.

Такође, Биљана је запослена у Позоришту на Теразијама, а глумац се никада није појавио са њом ни на једном јавном догађају, нити фотографисао у њеном друштву.

Својевремено, Милан Лане Гутовић био је на удару критика због својих контроверзних изјава:

Фото: Позориште на Теразијама

 

 

- Уображавао сам да волим добре жене, а онда су ми те “добре” показале да ја не умем да те добре жене препознам. Глуму нисам користио за освајање јер није било потребе. Мене жене воле и радо су у моме друштву. То њихово друштво ја користим на разне начине. Ако будем описивао те начине, овај интервју промениће жанр - рекао је он својевремено, преноси "Пулс онлине".

БОНУС ВИДЕО: