Тиктокерка Ноа Миливојев (18) нестала је 17. јуна прошле године, а потом је, нажалост, откривено да је она кобне ноћи дошла да посети свог емотивног партнера Огњена Д. (33) у његов изнајмљени стан у центру Београда. Огњен Д. се сумњичи да је зверски убио, а ускоро би требало и да му почне суђење за тешко убиство.

Огњен се терети да је извршио кривично дело тешко убиство на подмукао начин и из ниских побуда, а Виши суд у Београду потврдио је оптужницу против њега, на шта је за "Курир" реаговала Ноина мајка.

- Осећам се беживотно... Још увек не можемо да верујемо да нам детета нема. Јако ми је тешко, пола живота ми је отишло са Ноом - каже нам потресена мајка и додаје:

- Мислим стално на то, баш сам данас објавила тужни песму "Што те нема" и одмах после тога сазнала ово. Само нека се све заврши, доћи че и тај дан кад ће бити осуђен!

Фото: Друштвене мреже

 

 

Ноа се, да подсетимо, прво водила као нестала, а онда су делови њеног тела пронађени у стану Огњена Д. 19 дана касније у стану у центру Београда.

Огњен Д. је саслушан у Вишем јавном тужилаштву у Београду, где је одлучио да се брани ћутањем, иако је претходно у полицији признао све и рекао да не зна када и како је убио своју партнерку, јер је "био под дејством дроге и алкохола"

У оптужници се наводи се се сумња да је он злочин чинио због субјективног осећаја изневерености и понашања Ное Миливојев према окривљеном, које је последица његове немогућности да прихвати прекид везе и комуникације и инсистирања оштећеног на наставку везе.

Фото: Тикток принтскрин/noa.diva

 

 

- Огњен Д. је како се сумња, најпре обновио контакт и сусрете са девојком, па је критичног дана злоупотребио поверење и емотивну везаност тек пунолетне оштећене, позвавши је да дође код њега у стан, где је са њом ушао у свађу и физички сукоб, а потом је стезањем врата електричним каблом лишио живота - наводи се у оптужници и додаје:

- Након тога је тело вукао по дрвеном поду галерије, затим низ степенице до купатила, где је у туш кабини уз помоћ ножа раскомадао тело оштећене, а потом делове тела распоредио у једну пвц кутију са поклопцем, једно пвц буре са поклопцем затечено у претходно наведеној кутији, једну пвц канту затечену у туш кабини и једну пвц канту са славином затечену у туш кабини.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: