Сада је Теyа открила детаље односа са оцем који је преминуо баш у тренутку када је она стварала песму "Џанум" која је постала планетарни хит.

Фото: РТС принтскрин

 

 

- Не знам баш да ли је било момената када сам мислим да нема излаза, али... Док сам радила на песми "Џанум", мој тата се разболео, јако тешко и изненадно. Човек је генерално био веома јак и позитиван, активан, није се очекивало да ће се разболети на начин на који се разболео. Јако убрзо је умро. Ја сам пазила на њега, био је код мене и чувала сам га тај период, који је био веома кратак. То се десило у том периоду кад сам писала песму, тако да, то је било нешто онако мени најтеже до сад у животу што сам доживела - испричала је Теyа Дора, па открила нешто више о његовом животу на Кипру и периоду када га је тамо као мала посећивала.

Фото: АТА имагес

 

 

- Када сам била други разред, са осам година, он је отишао на Кипар да ради. Иначе је био графички дизајнер. Сваког летњег распуста смо ми ишли код њега. У том тренутку ми је Кипар био као други дом. После дуго нисам ишла, кад сам отишла у Америку да студирам, тада нисам ишла ни на море генерално. Па сам отишла прошле године, човек са којим је тата радио ме је позвао да дођем, желели су да ме виде. Била сам 14 дана, баш ми је било лепо, присетили смо се свих тих момената - рекла је певачица и истакла да је победу посветила управо оцу.

Фото: Јутјуб притнскрин/Kurir Televizija

 

 

- Да, посветила бих тати, зато што мислим да без њега не бих дошла до овде у музичком смислу, све оно како се моја музика развијала и како сам стварала. Он је неко ко ме је јако подржавао у томе, као и мама, али смо ми били ближи у смислу уметности. Он је уметник исто, свирао је гитару и требало је да свира у групи Смак, па се ту нешто десило и до тога није дошло. Он је био неко коме ја увек кад направим песму, пошаљем и питам га за мишљење. Његови савети су ми заиста помагали. Стално ми је причао о емоцији, стално ми је говорио: "Оно што ти треба да радиш са музиком је да шириш љубав и да шириш емоцију и да будеш добар човек. И кроз музику и као човек - рекла је Теyа.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: