Хици из ватреног оружја упућени су у смеру С.Д. (48) из Лукавца након чега су двојица актера пуцњаве побегла са места догађаја, пише Аваз, преноси Српскаинфо.

– Том приликом, С.Д. је задобио лаке телесне повреде, констатоване у УКЦ-а Тузла, Клиника за ортопедију и трауматологију. Оперативним радом, полицијски службеници су дошли до сазнања о учесницима наведеног догађаја, који су пронађени и приведени у службене просторије Управе полиције МУП ТК, а ради се о Е.С. (36) из Тузле и А.Б. (38) из Тузле – наводе у Управи полиције МУП ТК.

О догађају је обавештен дежурни кантонални тужилац, по чијем налогу је обављен увиђај од стране полицијских службеника Одељења криминалистичке полиције Полицијске управе Тузла уз асистенцију полицијских службеника ПУ Тузла – ПС Запад, као и вештака балистичке струке.

Према сазнањима Аваза ухапшени су Едис Серхатлић и Аднан Бараковићм, а рањен је заштитар једног локала где је и дошло до пуцњаве. Њега је погодио рикошет након што је Серхатлић, који је пуцао, испалио метак у под, а он се затим одбио и погодио С.Д.

Недуго затим, Серхатлић и Бараковић су се дали у бег, али су убрзо ухапшени. Пуцњави је, према сазнањима, претходила свађа јер им је ноћ пре био забрањен улазак у кафић.

(Дневни Аваз)

БОНУС ВИДЕО: