Иако се брак певачице Каје Остојић и светски познатог ди-џеја Џуниора Џека завршио, једна ствар их спаја, па се због тога често и чују.

"Повремено разменимо понеку поруку, он је стварно диван човек и био је диван и према мени и према мом детету. На почетку је била затегнута ситуација, док није прошло време, али сада разменимо поруку углавном везано за нашег заједничког пса и моје дете. Он се јави да пита како шта, да му пошаљем слике. То је лепо на крају", рекла је са осмехом Каја.

Фото: АТА имагес

 

 

Кајина ћерка Николина живи у Америци, али у њен однос са оцем, њеним првим мужем, не меша се. "Знам да је било трзавица, између моје ћерке и њеног оца, али мислим да се чују у овом тренутку, не петљам се у тај однос"; искрена је била певачица.

Бакшиш многих певача уме да буде изузетно велики, али она не воли да га добија. "Нисам неко ко силази са бине због бакшиша, то ми је политика пословања, не осећам се добро и не умем то да радим, нисам тај тип. Приметила сам да људи свашта раде и на свашта пристају, па где може. Једном ми се десила ситуација, то је нека моја пријатељица коју знам сто година, која ми је из шале ставила бакшиш у деколте, није ми било пријатно. Била сам у фазону немој пред људима то да радиш, ружно је, океј попила си, али нећемо то више. Те ситуације су ми баш онако антипатичне и далеке, и тако ће и остати", рекла је она.

Многи певачи су прошли кроз разноразне ситуације у клубовима, а Кају нису исте успеле да заобиђу, па је и то доста утицало на њену паузу током каријере: "Имала сам раније пуцњаве, сузавце, чуда. Пошто сам правила паузу седам година. Пре те паузе сам имала разноразне стресне ситуације и то ме негде навело на пут да направим паузу. Било ми је мука од свега. Потресем се око свега тога, још сам тада имала обичај да мало попијем пред наступ, чисто да се човек опусти, сада не пијем ни кап алкохола када радим. И кад видим да неко то ради тотално ми је одбојно. Професионалац сам што се тога тиче, тотално сам трезна, свако непримерено понашање пијане особе, додатно ми ствара стрес и иде ми на живце, па 'жонглирам' са својим стрпљењем сваки пут. Нема ништа горе кад си трезан, а око тебе сви пијани."