Ноле се најпре дотакао Аустралијанца за чију је партију је имао само речи хвале.

- Играо је сјајно и заслужује велики аплауз и заслуге, видели сте реакције публике, ценили су његов тенис, квалитет је био висок у другом и на почетку трећег сета. Јако је добро сервирао и играо форхенд, било је тешко проћи кроз њега, ишао је на ударце, пуштао руку, покушавао сам да нађем решење у трећем сету. Када сам направио брејк у трећем сету, видео сам да могу мало лаганије да уђем у наставак - рекао је Ђоковић.

Ово је освајачу 24 гренд слем титуле био први меч у Индијан Велсу после пет година.

- Невероватно је, баш је дуго пет година. То је много времена за тенисера. У исто време, делује да је 2019. година била јуче. Повезујем се са публиком, ја сам већ пет дана овде, људи долазе, стварно је лепо видети страст и поштовање за тенисере. Лепо је бити у тениском рају.

На крају је додао да овај турнир не зову без разлога тениски рај.

- Лепо је вратити се после пет година. Ово зову тениским рајем, јесте тако, сви се лепо осећају од играча, љубитеља тениса, који учествују у организацији. Сваке године је све боље. Неке охрабрујуће, покретачке енергије сам осећао. Драго ми је да сам почео победом - закључио је Ђоковић.

Подсетимо, Новак ће у трећем колу овог мастерса играти против Италијана Луке Нардија који је као срећни губитник ушао у главни жреб.

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".