- Младен је већ потписао уговор с Пинком, само је питање дана када ће ући у "Задругу". Он је Далилина велика љубав! Били су верени, планирали су брак и децу. Упознали су се у "Паровима", а наставили су везу и "напољу". С њим је имала бурне свађе и скандале, па ју је отац притискао да га остави, што је на крају и учинила. Ипак, наставила је да пати за њим... Убеђен сам да се са Царем смувала јер је подсећа на њега! - рекао је извор за "Хит Информер".

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

Продуценти Пинка преговарају и са МЦ Дадом да уђе у "Задругу". Постоји могућност да Далилини бивши исте вечери уђу у ријалити.

- Далила и Дадо нису били у дугој вези, али је и за њега хтела да се уда и маштала о деци. Кад је напустио "Парове", а она остала, слала му је писма у којима му се заклињала на љубав. У јавност је доспео део писма: "Љубави, много ми недостајеш, ниси ни свестан колико. Сваку ноћ заспим размишљајући о теби. Волим те, схвати то! Желим да будем твоја супруга и мајка твоје деце! Желим да носим твој прстен заувек". Биће занимљиво кад се опет суоче, пошто је овај Босанац, који живи у Немачкој, спреман да изнесе сав прљав веш из њихове везе - каже саговорник.

Фото: Jutarnji Program TV Happy

 

Младен Вулетић прокоментарисао је насиље над Далилом.

- Ударио сам јој три шамара и извинио се. Покајао сам се. Момци које је имала пре мене убијали су бога у њој. То нису били шамари, него шаке и шутирања! -

(Хит Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".