У току је породични састанак, реч је добио Стефан Карић.

-Што се тиче породичног састанка скренуо бих пажњу одређеним девојака и да ми не показују скривена срца, да ме не гледају другим очима, не шаљу пољупце. Нека скину поглед, то је поглед психопате, није ми пријатно. Заузет сам момак, а и иначе ми нису пријатни ти погледи. Има их више, не бих никад у животу рекао. Што се тиче задругара има их доста који су упали у депресију, мука им је од исте теме... Имамо Марка и видео сам његову фацу, питао сам га шта му је, лошег је расположења. Мислим да треба да устанеш и да се јавиш ако те нешто мучи. Нисам очекивао да Матора пређе преко свега и прича са Алекс. Ја њој увек кажем и увек ћу да јој напоменем моје мишљење. После свега што је испало да си психопата, опет прилазиш и гледаш да ли је гладна. Знаш да је то лоше по тебе - говорио је он.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

 

-Нема више простора да се враћа на било шта - додала је Матора.
-Увек ћу подржати, ако нећеш превагнути и постати психопата, направити од себе нешто што ниси - наставио је Карић.
-Нема простора, глупо је да се вређамо и свађамо. Капирамо се и нећемо да терамо инат једна другој, можемо да седнемо и попијемо кафу - убацила се МЦ Алекс.
-Њу погоди кад кажем да је лош човек, као што она каже да је манипулација. Ако сам са неким била искрена, то је она. Спонтано се десило, пришла је и загрлила ме - објаснила је Томићева.
-Ја бих сад волео да чујем, није да намећем, устаните да чујемо ваше мишљење - додао је Стефан.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".