Једна од највећих губитака јесте била смрт Ксеније Пајчин која се догодила 16. марта. Многе колеге се присећају певачице као изузетно талентоване особе, али и великог прјатеља. 

- Ја не знам да ли постоји неко ко може да остане имун и после толико година на помен њеног имена. Тај дан кад се то десило била сам на неком сликању, и уредник ми је рекао шта јој се десило, сви смо деживели шок. Нико није заслужио да оде на такав начин, поготово она која је била пуна живота. 

Атијас је открила шта јој се највише свиђало код Ксеније: 

- Код ње ми се свиђало то што се волела играти у животу, ничега је није било страх. Она је живот доживљавала као једну велику игру, ничега је није било страх. Ја у овим годинама схватам да сам пуно пропустила, а могла сам много више.

Фото: Принтскрин Инстаграм/Слика на профилу корисника xenia_pajcin xenia_pajcin

 

Тако је Анабела Атијас испричала како јој је једном приликом певачица спасила живот: 

- Ксенија је била уз мене у једном моменту када сам била опљачкана, два месеца смо били у једној кући. Дешавало се да ми са естраде радио цело лето на мору, и онда изнајмимо кућу. Била сам са њом и са њеном екипом, било је јако весело. Једно нерадно вече када сам остала сама, спавала сам и осетила сам присуство некога, и када сам отворила врата видела сам огромну мушку фигуру која претура по мојој торби. Ја сам у том тренутку почела да вриштим, ухватила сам Луну и излетела сам напоље. Ксенија је то чула, а била је на другој страни куће, боса је крернула да трчи према нама да нас спаси - присетила се Анабела за Србија Схоwбизз.

БОНУС ВИДЕО: