Зоран Живановић, иначе фротмен групе “Зана”, ужива у складном браку са колегиницом Јеленом, међутим почетак њихове везе пратио је скандал.

Његова бивша супруга једном приликом је за медије причала о наводној превари супруга.

- Сваке вечери легнем чисте савести и чистог образа, а мој бивши муж и његова садашња жена – не верујем. Он није хтео да јавно призна да ме је две године лагао како иде у Пољску, а био је у њеном стану у Страхињића бана. Нећу да коментаришем човека који је лагао мене и нашу децу. Људи који познају мене и мог бившег мужа знају истину. Не морам никоме ништа да објашњавам. Чак и људи који ме не познају могу да прочитају ваше новине и све ће им бити јасно - говорила је Вера у интервјуу за "Сцандал!".

Фото: Танјуг/Драган Kујунџић

 

 

Она је без устручавања оголила душу и признала колико је огорчена на бившег мужа и његову садашњу супругу, која је како тврди била чест гост у њиховој кући.

- Не желим да полемишем са њима двома јер ни по моралу, ни по образовању, ни по васпитању нису ми равни. То су људи који су заслужили једно друго. Нашла крпа закрпу. Зар да полемишем и коментаришем жену која је била у вези и са нашим кумом Радованом? Исто што је урадила њему, његовој жени и сину Николи, урадила је и мени и мојој деци - објаснила је.

Фото: З. Јовановић

 

 

"Забила ми је нож у леђа"

Жика и Јелена 2008. године стали су на луди камен. Жикину бившу жену посебно је погодила чињеница да је Јелена била њена пријатељица коју је пуштала у кућу, а забила јој је нож у леђа.

- Била је моја пријатељица и то ми је урадила. Па та жена не заслужује никакав коментар. Да не постоје ожењени мушкарци, она се никад не би удала! Не желим да коментаришем жену која је годинама била моја пријатељица и мог бившег мужа који је могао да се ожени таквом женом. И он је сведок свега тога баш као и ја. Све што бих рекла њима била би реклама којој нигде и никада нема краја, а негде мора да буде крај - закључила је.

Фото: Д. Мишић

 

 

Жика је једном приликом говорио о почецима своје љубави са колегиницом.

- Стварно смо се изборили! На том путу најтеже је било заштитити оне који ништа нису криви, оне које остављаш. Са ове дистанце мислим да смо кроз буру прошли добро и да брод сада мирно плови.

елена и Жика су свадбу организовали у тајности 2008. године. Церемонији су присуствовали само најближи чланови породице и пријатељи, али међу њима није било Жикиних ћерки из првог брака.

- Наш брак је нестандардан. Пошто смо и у послу и приватно стално заједно, волимо ситне радости. Нас двоје смо почели као пријатељи, тако да је компромис био неминован. Кад смо упловили у брачно-љубавне воде, већ смо се добро искалили - причала је Јелена.

БОНУС ВИДЕО: