- Патолози и токсиколози су збуњени првим резултатима анализа са обдукције несрећне деце. Пронађене су одређене супстанце али су патолози и токсиколози збуњени и још ништа није готово. Још није утврђено да ли је тим супстанцама намерно или случајно узрокована смрт деце.

Раде се додатна испитивања докле год се не утврди тачан узрок смрти. У току је оперативни рад полиције и вршење наложених анализа и вестачења.

Немамо још увек податке о узроку смрти деце, о чему ћемо обавестити јавност уколико то не буде евентуална сметња за даље провере и ток истраге која је и даље у току - прича за "Блиц" извор упознат са током истраге.

Подсетимо, јавност је остала у шоку, након што су Лав П. С. (25) и Мартина П. С. (23), млади брачни пар, скочили са солитера на Лиману 2 у Новом Саду.

Они су око 22 часа у петак ушли у зграду на Булевару цара Лазара 7, попели се на последњи спрат, разбили стаклена врата и ушли на кров, а затим заједно скочили у смрт, а према речима станара ове вишеспратнице, они нису њихове комшије. Брачни пар је идентификован на основу отисака прстију.

Овај брачни пар је живео на Петроварадину.

Откривено је да су њих двоје, пре него што су извршили самоубиство, убили сопствену децу.

Тела двојице дечака од једне и три године пронађена су у кући на Петроварадину.

СОС телефон за помоћ особама које размишљају о самоубиству

Број 011/7777-000 је СОС телефон који ради 24 сата, а на који се јављају стручњаци за спречавање самоубиства - лекари Клинике за психијатријске болести "Др Лаза Лазаревић".

Служба ургентне психијатрије прима пацијенте 24 сата без заказивања, без књижице и без плаћања, а Центар за ментално здравље од 9 до 18 прима без заказивања.

Уколико вам је потребна помоћ, сваког дана можете позвати и волонтере Центра "Срце" од 17 до 23 часа на број телефона 0800-300-303 или им се обратити мејлом на вања@центарсрце.орг.

БОНУС ВИДЕО: