Брачни пар Л. П. С. (25) и М. П. С. (23) који су, како се сумња, убили своје двоје деце, након чега су извршили самоубиство скочивши са 17. спрата зграде у Новом Саду, узели су се 2020. године у Бачком Петровцу, након чега су добили првог сина. Потом су отишли за Нови Сад и прекинули контакт са целом фамилијом и познаницима.

Мештани Бачког Петровца, одакле је пореклом М. П. С, где јој живе родитељи, кажу да су је последњи пут видели 2020. године када се удала. Међутим, о томе каква је била, сви причају другачије. Једни тврде да је била проблематична, да јој је и брат проблематичан, док са друге стране поједини је се сећају као фине девојке.

- Она је упознала Л. П. С. овде у селу када је долазио код родбине. Његова мајка је одавде пореклом - каже један од комшија Мартининих родитеља. Кућа у којој су живели његови рођаци продата је и срушена, те нико у селу не зна ништа о њима.

Како се сазнаје, Л. П. С, који је осумњичен за убиство сопствене деце, а који је након њихове смрти извршио самоубиство, познат је полицији од раније. "Он је хапшен због поседовања дроге", каже извор и додаје да М. П. С. има чист досије. Из истраге се сазнаје и да су у кући у којој су нађена тела два дечака у дневном боравку затечени египатски симболи загробног живота. "У соби у којој су спавали био је брачни кревет и бели креветац", каже извор.

- Када су полицајци идентификовали тела брачног пара, они су обавестили мајку и оца од М. П. С. Они су вест примили поприлично равнодушно", каже извор. Како наводи, њени родитељи су у полицији рекли да немају уопште контакт са ћерком. "Њени родитељи нису ни знали да су добили још једног унука - каже извор. Л. П. С. (25) и М. П. С. (23) су се венчали пре 4 године и исте године добили првог сина. Након тога одселили су се за Нови Сад.

Ако сте у депресији или помишљате на самоубиство, постоји више начина да добијете психолошку помоћ.

Број СОС линије клинике "Лаза Лазаревић" је 011/7777-000.

Број Центра "Срце" за пружање емотивне подршке особама у кризи и превенцију самоубиства је 0800-300-303.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".