Тело мушкарца нађено је на њиви, отац му је пресудио хицем из аутоматске пушке.

- Он је себи пуцао у главу и са тешким повредама, без свести, прво је примљен у ургентни пријем шабачке болнице, одакле је хитно транспортован у Београд. Преминуо је одмах по пријему у амбуланти реанимације - навео је извор за Телеграф.

Подсетимо, јуче је око 16.30 сати, после свађе са сином на њиви у близини куће, Милутин Т. у њега испалио неколико хитаца из аутоматске пушке, а потом пуцао себи у главу.

Од убијеног Игора Т. се пријатељи опраштају на друштвеним мрежама.

- Кажу све се у животу дешава са неким разлогом, а ја ћу се цео живот питати који је то разлог... Зашто оде тако рано. Почивај у миру друг мој, и никад те нећу заборавити - написала је пријатељица убијеног и окачила његову фотографију док пеца.

Испод фотографије низали су се тужни коментари, а један од њих гласи: "Игоре, брате, ниси смео да наставиш да пијеш! Човек се трудио да ти помогне, и више није издржао па ти је пресудио, није смео тако, али сад је готово..."

Како су за Курир рекле комшије, Игор и његов отац нису били у добрим односима, јер се Игор није желео да прихвати чињеницу да га је отац послао да се лечи од алкохола.

- Игор се љутио на оца што га је пријавио и натерао да иде да се лечи од алкохола. Деловало му је то као издаја. Није то желео да прихвати. Пре десетак дана је дошао са лечења из Београда, али убрзо је опет почео да иде по локалним биртијама и локалима где се пре опијао и мало, помало почео је опет да пије - каже мештанин села за Курир и додаје:

- Милутин је био љут због тога, и то је сигурно једини разлог зашто су се свађали, мада да не грешим душу и Милутин је волео да попије. Добри су то људи, али кад попију, нису баш како треба алкохол им помути разум, није искључено ни да су јуче били пијани.

БОНУС ВИДЕО: