Позната реперка, Сајси МЦ нашла се ове године у улози члана жирија, а наишла је на осуду текстописцаа Драгана Брајовић и Бресквициних фанова због тога што јој је дала нула бодова. Сајси је сада одговорила Брајовићу:

- Може господин Брајовић да се појави следећи пут, нека га позове РТС и нека гласа да види како је то. Он свакако има довољно квалификација да буде на том такмичењу. Ја познајем његов рад, али такође видим из његовог коментара да он мој рад не познаје. Тако да би као неко ко је баш старији, толико старији колега, бих га саветовала да се понаша у складу са својим годинама. Ако жели да прича о нечему, требало би да се информише, али бих волела да га позову следеће године да он буде жири. Свакако има довољно компетенције - закључила је она.

Фото: Н. Фифић

 

Затим се и осврнула на њено учешће у Беовизији претходних година: 

- Ја сам се на РТС-у задњих година појављивала више пута, тако да ово није моје прво појављивање. Била сам прошле године на ПЗЕ-у у екипи са Савом Перовићем, где сам му писала текст, тако да сам у неку руки била део тог такмичења и прошле године - рекла је певачица.

Сајси је била 14 година спутавана због начина музике коју је стварала у то време: 

- Цела прича око спота и песме "Мама" у којој сам ја посебно одглумила јер иде из првог лица, где су они мени и поверовали да сам ја тај лик. Ја сам то баш схватила као комплимент, зато што је у целој причи око спота било најважније да се схвати озбиљно, тако да је мени то када су се десили ти коментари били су супер јер се то десило. Једноставно, ја сам тај ефекат и желела да произведем - рекла је Сајси МЦ.

 

 

БОНУС ВИДЕО: