Астрологија има увид у карактере који имају склоност више материјалном начину живота. Доносимо знакове који су највише склони финансијском аспекту свакодневице, реч је о Бику, Девици, Јарцу и Лаву.

Бик: космички колекционар

Бикови су познати по својој љубави према луксузу и уживању. Под владавином Венере, планета љубави и лепоте, Бик жуди за финијим стварима у животу. Од дизајнерских етикета до изврсног накита, они проналазе радост у раскоши. Сви који резонују на тај начин, слагаће се с Биковима и њиховим визијама живота.

Фото: Профимедиа

 

 

Девица: Прагматични перфекциониста

Девице, са својом великом пажњом за детаље, често нагињу материјалистичким тежњама. Цене квалитет и функционалност, што их чини педантним купцима који мудро улажу. Материјализам Девица је вођен њиховом тежњом за савршенством, било да се ради о њиховој гардероби, уређењу дома или личним стварима.

Јарац: Амбициозни акумулатор

Фото: Профимедиа

 

 

Јарци су познати по својој амбициозној природи, а тај нагон често се наставља и на њихове материјалне склоности. Цене успех и статус, што их чини склонима тражењу најбољег и најпрестижнијег предмета који желе имати. Јарци се не боје да раде напорно како би постигли жељени животни стил, што их чини једним од хороскопских знакова који су највише фокусирани на материјално.

Лав: У центру пажње

Лавови су рођени вође са смислом за драматику, а њихове материјалистичке склоности одражавају ту особност. Под владавином Сунца, Лавови воле да буду у центру пажње, а њихове материјалистичке тежње често укључују показивање свог јединственог стила. Од упечатљивих комада до врхунске моде, они уживају у изражавању своје личности кроз скупе ствари.

Фото: Профимедиа

 

 

Разумијевање ових материјалистичких особина може бити занимљиво јер нуди увид у нечије жеље и мотивације, пише Астроталк.​

БОНУС ВИДЕО: