Бресквица важи за једног од фаворита, што између осталог доказују и прегледи на Јутјубу, објаве по друштвеним мрежама и велика подршка публике и јавнох личности.

Пред финале, појединци покушавају да јој сместе срамотну причу и пласирају лажне вести о њој. Тако се на друштвеној мрежи Икс, односно Твитер, појавила лажна порука по којој би се дало закључити како неко наводно организује непознате људе да гласају за њу и за то им плаћају.

У поруди се наводи се да се траже девојке и мушкарци који би у суботу гласали са картица које би добили и за то добили 2.000 динара. Профил који је објавио срамну поруку, која је изазвала велику пажњу, одмах је закључан.

Фото: Твитер принтскрин

 

О наводима о "намештању победе" у финалу, огласила се и млада певачица бруталном и јасном поруком.

Како је навела, бројне оптужбе на њен рачун, од "геноцидне песме" до "плаћања гласова"- имају јасан циљ.

- Након прича и оптужби да ми је песма "геноцидна" и да сам, када сам је отпевала, имала било какву другу емоцију осим љубави према својој земљи и музици, ево сада и измишљених порука о неком "плаћеном гласању" за мене. Нећу се повући и нећу ћутати, јер ја имам образ, част и васпитање који ми никада у животу не би дозволили такву срамоту - истакла је она и додала:

Foto: Printscreen Youtube RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal

 

- Срамота је ваша, а моја је љубав. Љубав према тој песми, према музици, према Србији у којој сам рођена. И да, ја имам силну жељу да одем на Евровизију, верујте да ни не знате колико горим од жеље да одем, јер знам да не постоји ствар којом могу да обрукам било кога, јер првенствено никада не бих обрукала себе и своје корене. Брука је ваша који ово радите. Ко год да победи, само нека часно победи.

БОНУС ВИДЕО:

@nportal.rs Taman kada smo pomislili da smo sve videli, stigao je i vruć burek (ali stvarno) na ovo pevačko takmičenje. #evrovision #evrovizija2024 #eurosong2024 #viral #fyp #fypシ゚viral ♬ original sound - nportal