Теyа Дора која ће вечерас наступити са песмом "Рамонда" у другом полуфиналу Песме за Евровизију '24, као један од највећих фаворита и коју су фанови већ Евровизије већ прогласили за победника, има невероватну симболику која прати њен наступ.

Како је један од корисника друштвене мреже X приметио:

- Теyа Дора је добила број 11 у 2. полуфиналу ПЗЕ а дан када се носи Наталијна (лила) рамонда је 11.11. који је у нумерологији анђеоски број + песма о миру, поновном рађању, симболу, сећању на овај народ.

И сама Теyа Дора је то истакла гостујући недавно на Радио Београду. Тада је истакла како је већ месецима од кад је почела да ради песму Рамонда, са којом се кандидовала да ове године представља Србију на Евровизији, свуда прати број 11!

Фото: АТА имагес

 

 

Не само зато што је песму Рамонда посветила Дану примирја у Првом светском рату који се обележава 11. новембра и сматра се и Даном цвета рамонда, она је и песму послала на конкурс Јавног сервиса баш ноћи између 10 и 11. новембра и то увече тачно у 11 сати и 11 минута како се види на мејлу који је добила као потврду да је успешно конкурисала. У више наврата Теyа Дора је у интерјуима наглашавала како је од тада нон-стоп прате те четири јединице.

- Толико често видим број 11 11 да сам то почела и да сликам и телефон ми је сада препун тих слика, открила је Теyа Дора за РТС Звук. А, онда се десило да из Малмеа после њиховог дужег колебања сазнамо и да се финале овогодишње Евровизије одржава баш 11 маја.

Фото: АТА имагес

 

 

Зато смо у уџбеницима нумерологије потражили како стручњаци за ову древну вештину предвиђања тумаче бројеве који месецима попут Андрићевих "знакова поред пута" прате нашу Теyа Дору. Нумеролози дакле тврде да су бројеви поруке од анђела из универзума, те да је стално виђење броја 11 изузетно добар знак који указује на манифестацију, прилику, љубав сродних душа и да симболише отварање енергетског портала тако да онога кога прати анђеоски број 11 11 чека дуго прижељкивана могуц́ности испуњење велике жеље.

Теyа Дора је и већ једна од најуспешнијих учесника на овогодишњем такмичењу. Њена светска слава због песме "Џанум" која бележи вишемилионска слушања на стриминг платформама, сигурно ће допринети популарности наше земље на овогодишњој Евровизији уколико би се управо она и представљала.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: