Музичко такмичење "Звезде Гранда" већ деценијама важи за један од гледанијих телевизијских формата, а овог викенда повела се оштра полемика између чланова жирија, и то због Тее Таировић.

Фото: И. Маринковић

 

Они су ушли у расправу након представљања једне такмичарке, те је Марија Шерифовић истакла да ће код ње увек бити пресудно певање, а не сценски наступ. На њену изјаву одмах се надовезао Саша Поповић, па је подсетио жири како су 2016. године за Теу Таировић рекли да није талентована, а данас важи за велику звезду.

- Сетимо се како сте 2016. године 'искасапили' Теу Таировић. Ево, данас је једна од највећих звезда", истакао је Поповић, на шта се одмах надовезала Ђуришићка.

Фото: АТА имагес

 

- Сале, она је тако певала тада, да је касапимо, рекла је она.

Тада се убацио и Драган Стојковић.

- Немој за*ебавати и ти. А пева и сад исто, шта, бурно је реаговао Босанац, а Ђуришићева је одговорила да сад ипак пева боље.

- Нисте је слушали уживо како пева, немојте да зезате. Слушао сам је за Нову годину. Негде у Сарајеву је певала, у Зетри. Цура је добар посао, цура лепо изгледа, али немојте сад да претерујемо. Онда је то ваша колегиница и поносите се по певању, изнервирано је рекао Босанац, да би уследила брутална Снежанина опаска да Теу не сматра колегиницом:

- То не, никако не сматрамо. Исто, Сале, слажем се, снимци су добри, а уживо како пева не знамо, шокирала је Ђуришићева.

Фото: АТА имагес

 

На њихов коментар реаговао је Поповић:

Теу нисам слушао уживо од оног тренутка кад је овде завршила такмичење, али да је велика звезда, то јесте, рекао је он.

Са овим се сложила и Марија Шерифовић.

Теа Таировић је свој пут нашла. Она је у свом слоту сама. Крај, била је јасна Марија.

-Теа снима у студију који раде са мном, она је фанатик и зато је и успела!- додао је Мили.