О приватном животу глумац тек понекад говори у јавности, а да ли сте знали да је ова невероватна жен

Горан, наиме, дуги низ година ужива у складном браку са пијанисткињом Ирином Дечермић, ћерком глумца Стојана Цолета Дечермића и професорке Убавке Јовановић.

 

Фото: АТА имагес

 

 

Љубавна прича Горана и Ирине почела је 1999. године, када су се упознали у Црној Гори.

- Убавка је посредно уплетена у ту причу. Знала сам за Горана јер сам се интезивно дружила са Јагошем Марковићем, када год сам долазила у Београд. 

И мој бивши супруг долазио је са мном у позориште и гледали смо га. Те 2000. године кренула сам да проведем са породицом недељу дан на мору, у Росама, где моја мама воли да летује.

Врло ми је важно да једном годишње имамо тај морски заједнички тренутак. Дошла сам на Росе и Горан је већ био у том стану који смо изнајмљивали јер је у међувремену остао без собе, а Росе су биле пребукиране.

Фото: АТА имагес

 

 

Пошто се дружио са мојом мамом, имали су разне приче од Киша до Југословенског драмског позоришта, ноћима су седели и причали и она га је примила у празну собу која је чекала мене.

Тако смо Горан и ја тих недељу дана, колико сам имала слободно, провели у истој кући и десила се љубав. Изгледа да је Убавка припремила терен - рекла је својевремено Ирина за Елле.

Подсећања ради, супруга Горана Шушљика иза себе има један брак. Она је, наиме, била удата за француско – америчког глумца Жан-Марка Барома са којим је после развода остала у пријатељским односима. 

Ирина је мултимедијална уметница. Музичке студије започела је са девет година у Београду у Музичкој школи „Јосип Славенски“.

Са петнаест година се преселила у Лондон где је наставила студије на Пурцелл Сцхоол оф Мусиц за младе таленте. Као стипендисткиња, дипломирала је на Гуилдхалл школи за музику и драму као извођач.

Постдипломске студије на Краљевском музичком колеџу завршава са одличним успехом. У годинама које су уследиле супруга Горана Шушљика низала је само успехе.

Осим послом за који се школовала, Ирина се бави се и терапијом звуком – обликом вибрационе медицине, једним од најстаријих облика лечења који се користи широм света да пробуди, освести и транформише.

БОНУС ВИДЕО: