Балканска дива је имала наступ у Бугарској, а о њеном наступу и интервјуу за тамошње медије се и даље говори. 

Познато је да је Јелена док је била члан жирија "Звезде Гранда" имала бројне изјаве, а како је први пут наступала тамо, питали су је зашто има такве изјаве, због чега то мисли. 

Карлеуша је објаснила да се израз "треш" који је она употребила за њихову музику, не односи на све извођаче, већ за поједине и образложила зашто је то тако, али реченицом није уверила и њихову велику звезду Теодору Руменову, познатију као Андреа.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/andreabulgaria

 

Певачица се огласила на Инстаграму и понизила свој народ: 

- Свака част овој жени! Дошла је, скупила паре бугарима које тако жучно вређа! Чули смо песме које не зна нико, чак ни у Србији. Једину песму коју је отпевала, а ми смо знали, је песма Азиса који је бугарски извођач. Дошла је са својом свитом, коју смо исто ми платили и отишла. Браво! За боље и нисмо! Није крив онај који гибаницу једе, него онај који је даје! П.С. Ово није хејт, већ осећај за национално самопоштовање! - написала је она у објави.

 

 

Корисници друштвених мрежа позивају Јелену да се огласи на ову прозивку: 

 Јелена је без длаке на језику истакла да је, када је рекла "бугарска претпарачка ср*ња", мислила на одређену врсту музике која се пласира у Бугарској.


- Нисам баш тако рекла. Рекла сам мало краће и мало конкретније. Рекла сам да српски певачи воле да обрађују бугарску музику, али не ону најбољу, него бугарски треш. А, Бугарска има фантастичну музику и фантастичне певаче. Са једним сам снимила и дует - Азисом - рекла је она и додала да њега сматра балканском Лејди Гагом, те да га изузетно цени и поштује.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: