- Кад је Аркан убијен, Наталија (Арканова прва супруга), њихова деца, моја супруга Вера и ја смо из наше кући отишли у Жељков дом. Моја мајка је изгубила два сина, два моја брата. Знам колико је то тешко. Сећам се суза Арканове мајке Славке - почео је причу Калезић.

У више наврата је признао да је у њиховим животима био присутан али искључиво као уметник и то чист као суза.

- Кад сам ушао у Арканову кућу, његова мајка је плакала. Пришао сам јој и пољубио је. И сад, увек се код нас дешава да неко буде уз Цецу а неко уз Наталију. То су неке наше балканске приче које нису потребне у тим тренуцима. Наталија је била отмена кад је рекла – немојте ми причати ништа о томе, од мене му све просто, он је волео ову жену (Цецу, прим. аут.). Ето то може само једна часна жена каква је била Наталија да каже у тренутку смрти оца њене деце - испричао је Калезић, преноси Мондо.

Фото: АТА имагес

 

Подсетимо, Жељко Ражнатовић је убијен 15. јануара 2000. године, нешто после 17 часова, у хотелу Интерконтинентал у Београду. Сахрањен је 20. јануара на београдском Новом гробљу.

О Добросаву Гаврићу који је пуцао и ликвидирао Ражнатовића, Улемек је говорио:

- Ма Гаврић је само једна плаћена будала. Обећано му много пара. А Србин кад види много пара он ће убити тату а не једног Жељка. Ј**е се њему за Жељка, он је из Трбушнице, сељачина која је залутала у полицију. Има сигурно руку, њега је држава изабрала да убије Жељка и обећала му велике паре - рекао је он у емисији Без цензуре.

БОНУС ВИДЕО: