Дарјан је синоћ, током емисије признао да се плаши поступака своје бивше, Снеже Кушадаси.

- Плашим се од ње, за своју породицу, за своја кола - рекао је Даријан.- Она је крала баби пензију, ја сам се бранио, али ја се не плашим за себе, ја се плашим за моју породицу. Стајала ми је иза леђа, 6-7 људи је било са њом, она је бивша зечица Плејбоја.

- Са Стефани је имао свађу у Одабранима и дошла је и рекла ми је шта и како, ја сам њој рекла да се пази - рекла је Снежа.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

Подсетимо, током синоћње емисије "Гледање снимака", Миљана Кулић је сазнала да Даријан Радомировић не жели да живи у Нишу код Кулића, што ју је веома разочарало, с обзиром да је њен син Жељко, како и сама каже, јако везана за њену породицу:

- Седи, сад си ус*ао све. Мој син Жељко је везан за моју породицу, како и они за њега. Њему су сви посвећени, а ја никада не бих дозволила да одвојим сина од баке, односно Марије. Даријана нико не тера да буде призетко, али бих волела да живим у Нишу, јер ми је тамо моја породица. Ако ме воли, мора да се прилагоди. Ја сам се опекла у неким односима из прошлости, правила сам се глува и слепа, јер сам волела, а то ме је коштало. Даријан мора да се потруди како би имао прилику да упозна мог сина. Ја се за сад осећам поштовано, цењено и вољено и то је тако - казала је Миљана.

БОНУС ВИДЕО: